en-enkel-till-lusaka

en-enkel-till-lusaka

Idag blir vi sex år!

FödelsedagarPosted by Veronica Sat, October 31, 2009 20:40:07

Förväntningarna var stora inför den stora dagen. Snart skulle man bli STOR dvs sex år. Det var svårt att sova natten innan dagen F och Alva vaknade kl.05.00. Hampus började dagen med att bryta ihop när Abena sa att han var fem (Abena hade inte hunnit bli informerad om att Hampus fyllde år). Tårarna rann och han var nästan otröstlig, men olyckan var inte långvarig eftersom pappa kom hem med tårtan som de skulle ha med sig till skolan. En fyrtiofembitars! Båda "kindergartenklasserna" inkl. fröknar skulle bjudas.

Och så här glad kan man bli när det är dags att gå till skolan

ja, det finns ingen gräns för syskonkärleken

I skolan hade klasskompisarna gjort två fina gratulationskort till Alva och Hampus där alla hade skrivit sina namn. Det verkar som att de hade jättekul i skolan.

När födelsedagsbusarna kom hem så väntade den stora presenten...studsmattan. Mycket populär blev den hos födelsedagsbarn och hos grannfamiljen.

Studsmattan används även som fotbollsarena. När mamma kom hem från jobbet åts det pannkakstårta vid poolen och mellan baden öppnades presenter.

Här är det Emmies, moster Tinas och Christers presenter som åkt över halva jordklotet, två fina böcker, som öppnas ivrigt

I den ena kommer vi att lära oss så många engelska ord att ni inte ens kommer att förstå vad vi säger när vi kommer hem vid juletid

och så var det farmor och farfar som gjorde Hampus så här glad när han - iklädd den nya Barcelona-tröjan - öppnade paketet och fick se en Manchester United-dräkt och blev tvungen att pussa byxorna i ren glädje och sedan satte av i ilfart till grannen och 16-åriga idolen Oliver (tillika United-fan)

och samma present gjorde Alva så här glad

Mormor stod för de mer vilda lekarna med vattengevär

Ett storskaligt krig bröt ut i trädgården som fick Hampus att fly

från denna helgalna monstermamma

Alva och Hampus: TACK för alla presenter!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ella Tue, November 17, 2009 14:41:25

Hej på er,

Nu har också jag en dator och snart får jag också bredband hemma och då kommer ni inte undan. Då blir det både mejl och Skype. Min mejl är ella.perzanowski@gmail.com

Kram från mormor/Ella

Posted by Moster Tina Wed, November 04, 2009 20:53:34

Hej Skruttisar!

Vad kul att se att ni mår bra! Här saknar vi er massor, såklart...

Superkram Moster Tina, Chrille och Em

Posted by Hampus och Alva Sun, November 01, 2009 13:35:18

Tack så mycket! Vi saknar er såå mycket! Vore kul om ni hade kunnat komma på vår födelsedagsfest på fredag...men. Alva hälsar att hon älskar Samuel och Sebastian. Hampus undrar när vi kan spela fotboll? Snart?

Posted by Dorte Sun, November 01, 2009 10:29:46

Grattis Alva och Hampus! Önskar Samuel och Sebastian, Fredrik och Dorte