en-enkel-till-lusaka

en-enkel-till-lusaka

I Kafue nationalpark...eller har vi hamnat på pucko fan eller Puku Pan

Spännande utflykterPosted by Veronica Tue, May 25, 2010 21:28:40

Jag har ännu inte lyckats berätta om vår långhelg med vänner i Kafue national park. Kanske beror det på att mina finaste bilder visade sig ha blivit videosnuttar. Tänk att en liten knapp på fotoapparaten kan göra så stor skillnad. Detta betyder att jag inte kan skryta med alla de tjusiga fiskar som vi håvade in. Hampus fick en på tre kilo. Denna och andra fiskar kan dock avnjutas på en annan blogg = våra vänners. Hänvisar därför till http://www.theodorszambiablogg.blogspot.com/ för fiskelycka. Annars kan vi berätta att övriga djur höll sig borta. Bortskämda som vi är från South Luangwa nationalpark.... där man snubblar över leoparder, lejon och elefanter på lodgen...så såg vi endast en elefant, jakaler, vårtsvin, impalas, kudus, en och annan puku och en genet. Trots detta hade vi några avslappnade och härliga dagar.

Vy från Kafue river!

Delar av familjen Sverkén på båten!

Full koncentration på fisken..... kommer det att nappa eller ej....

Vi tröstar oss med läsk och öl efter att inte ha sett några djur.....

...men några skelett blev det.

Peter på lodgen... och barnen....

... ja barnen...ja var ska de vara om inte i baren... kolla in barhänget...

Fantastiska solnedgångar med G&T!

Vägen till och från lodgen var fruktansvärd. Den var så "skumpig" så att batteriet hoppade ur sitt fäste. De tre "car repair men" fixade bilen "geschwinnt".

Härlig utflykt med goda vänner. Det här måste göras oftare.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.