en-enkel-till-lusaka

en-enkel-till-lusaka

Idag ska Alva och Hampus berätta om Afrika-resan på dagis

Förberedelser inför resanPosted by Peter Sörensen Tue, May 19, 2009 15:19:24

Hela helgen har Hampus och Alva klippt och klistrat så det står härliga till. De har gjort 4 fina planscher om resan till Zambia - det stora ÄVENTYRET - som de ska visa för sina dagiskompisar.

En plansch handlar om packningen och resan ner på flygplanet. Det är mycket som händer. Alla saker läggs in i en container, som först åker med lastbil och sedan med båt. Och sedan ska vi alla fyra ta oss till flygplatsen och checka in bagage och visa pass m.m. Flygresan ner blir den första för Alva och Hampus, spännande!

En annan plansch visar vilka spännande djur man kan få se när vi åker på safari i Zambia.

En tredje plansch visar hur huset vi ska bo i och en fjärde plansch visar hur den skola ska se ut som Alva och Hampus förhoppningsvis ska få gå i, den internationella amerikanska skolan.

Ska bli spännande att höra hur det gått med presentationen, när de snart kommer hem från dagis.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Samuel Eriksson Sun, August 30, 2009 08:29:35

Hej Alva och Hampus
Vi saknar er jättemycket. Vi vill så gärna leka med er, men det går ju inte.
Hälsningar Samuel och Sebastian

PS Hälsa mamma och pappa från Dorte och Fredrik

Posted by Moster Tina Thu, July 30, 2009 23:03:24

Hej mosters gullungar! Snart är det dax för det stora äventyret, och ni skall åka flygplan i många timmar. Ni måste komma ihåg er gamla moster då... Inte glömma bort! Sen måste ni be mamma och papsen skriva det ni vill att de skall skriva till moster Tina. Och snart kan ni ju skriva egna brev till mig på datorn. Då vore det roligt om ni kunde berätta om era nya kompisar, om ni sett några spännande djur, om maten är god. Sen vill jag veta vad ert favoritgodis är.... Men bara Hampus och Alvas, inte mammas och pappas.

Kram mina Skruttisar, moster Tina älskar er!

Posted by Malin Andersson Fri, July 03, 2009 09:14:16

Så bra det gick med presentationen, härliga barn som med stor entusiasm berättar om det förestående äventyret! Kram från "fröken" Malin