en-enkel-till-lusaka

en-enkel-till-lusaka

Idag blir vi sex år!

FödelsedagarPosted by Veronica Sat, October 31, 2009 20:40:07

Förväntningarna var stora inför den stora dagen. Snart skulle man bli STOR dvs sex år. Det var svårt att sova natten innan dagen F och Alva vaknade kl.05.00. Hampus började dagen med att bryta ihop när Abena sa att han var fem (Abena hade inte hunnit bli informerad om att Hampus fyllde år). Tårarna rann och han var nästan otröstlig, men olyckan var inte långvarig eftersom pappa kom hem med tårtan som de skulle ha med sig till skolan. En fyrtiofembitars! Båda "kindergartenklasserna" inkl. fröknar skulle bjudas.

Och så här glad kan man bli när det är dags att gå till skolan

ja, det finns ingen gräns för syskonkärleken

I skolan hade klasskompisarna gjort två fina gratulationskort till Alva och Hampus där alla hade skrivit sina namn. Det verkar som att de hade jättekul i skolan.

När födelsedagsbusarna kom hem så väntade den stora presenten...studsmattan. Mycket populär blev den hos födelsedagsbarn och hos grannfamiljen.

Studsmattan används även som fotbollsarena. När mamma kom hem från jobbet åts det pannkakstårta vid poolen och mellan baden öppnades presenter.

Här är det Emmies, moster Tinas och Christers presenter som åkt över halva jordklotet, två fina böcker, som öppnas ivrigt

I den ena kommer vi att lära oss så många engelska ord att ni inte ens kommer att förstå vad vi säger när vi kommer hem vid juletid

och så var det farmor och farfar som gjorde Hampus så här glad när han - iklädd den nya Barcelona-tröjan - öppnade paketet och fick se en Manchester United-dräkt och blev tvungen att pussa byxorna i ren glädje och sedan satte av i ilfart till grannen och 16-åriga idolen Oliver (tillika United-fan)

och samma present gjorde Alva så här glad

Mormor stod för de mer vilda lekarna med vattengevär

Ett storskaligt krig bröt ut i trädgården som fick Hampus att fly

från denna helgalna monstermamma

Alva och Hampus: TACK för alla presenter!!