en-enkel-till-lusaka

en-enkel-till-lusaka

Triathlon i Lusaka

Vardag i LusakaPosted by Veronica Sun, May 02, 2010 21:11:18

Å så kom dagen som familjen hade väntat på...dvs Triathlon på amerikanska skolan. Pappa Peter och Alva ställde upp. Hampus och mamma Veronica utgjorde supporterskaran. Det var full aktivitet hela dagen innan Triathlonen. Hampus och Veronica låg i hejjarrams- och flaggvifts träning. Ni vet säkert inte hur utpumpad man kan bli på att skrika hejjarramsor och hålla i flaggorna, för att inte tala om att se alla som tävlar! De andra, Alva och Peter körde mental förberedelse och kolhydrats uppladdning.

Dagen D vaknade Alva med en dunderförkylning. Familjen försökte övertyga Alva att inte starta, men hon fick något blank i blicken och vi förstod alla att det var dödfött. Peter kändes däremot väldigt taggad och förberedde sig in i detalj. Alla i team Sörensen fick sin uppgift för att supportra Peter. Min var att sätta på tidtagarur, hjälpa Peter med löparskorna och ge energidryck efter cyklingen. Både Alva och Peter gjorde en superstrong insats. Peter kom in på tiden 38 min efter att ha simmat 200 m, cyklat 6 kilometer och sprungit 2 kilometer. Han blev bäst i sin åldersgrupp dvs män 40-49 år och fick speciell medalj.

Så här ser man ut efter målgången.

Alva var superbra och simmade, cyklade och sprang som jag aldrig har sett henne. Här ser vi hennes vinnade start i simningen.

Det var verkligen en stolt mor som tog emot henne vid målgången där hon fick medalj.

Ni är verkligen vår "heros"!

Pappa tar emot medalj.

Vi för se vad som händer nästa år....jag tror att resten av familjen också blev taggad...så vem vet kanske ställer Hampus och jag upp....men jag har fortfarande ont i flagghanden!